Dr Christmas läser julsaga

Imorgon den 24 november är det en månad till julafton 2013.

Tomtenissarna här på Årets Julkalender sliter hårt med att få ihop luckorna till årets Julkalender 2013.

Bakom en av luckorna kommer du att hitta Doktor Christmas läsandes en finstämd och julmysig julsaga skriven av Axel Lindeberg.

Men hur gärna vi än önskar att vi kunde sända detta live så går det inte. Den gode doktorn har fullt upp hela december med att åka runt och sjunga och spela julsånger tillsammans med sin vapendragare Mr Christmas.

Därför kommer han redan nu, närmare bestämt i morgon klockan 14, att läsa in julsagan.

Ryktet säger att doktorn ordinerat sig själv att vara tyst hela dagen så att stämbanden är i god form inför morgondagens insats i kampen för julmys, julstämning och allt, allt, allt som gör att det här med julen är så alldeles, alldeles underbart.